nedelja, 28. september 2008

Art Market 2008: Hvala vsem!

Letošnji Art Market je prišel do svojega konca in sezono 2008 smo uspešno zaključili. Poletne soboto vs eod maja in do konca septembra so bile razigrane, mavrične, vilinske, vesele in nadvse super. Tudi sončno vreme nam je bilo večinoma naklonjeno in te sobote so bile posute z dobro voljo. Magično je bilo. Zato hvala vsem zvestim kupcem, hvala našim strankam, pa tudi vsem mimoidočim, ki ste se ustavili na najinem štantu, nama dali nov zagon za naslednje leto in z nama delili svoje misli. Veseli sva, da vas najini izdelki osrečujejo in upava, da vam prinesejo čim več sreče!


Hvala tudi vse Artmarketarjem na naši strani Čevljarskega mosta, ki ste bili tako imenitna družba! Ana, Mišo, Mateja, Urša, Sandi, Jon, Mojca, Maja, Erika in vsi ostali ... Zima bo kmalu mimo in že maja se bomo spet videli sredi Čevljarskega mosta. Z novimi idejami, materiali. Midve se nove sezone Artmarketa 2009 že nadvse veseliva! :)


Za vse tiste, ki ste Art Market 2008 letos zamudili ... nič hudega! Zdaj naju nekaj časa ne bo v Sloveniji, od začetka novembra pa bova spet dosegljivi na mobitelu ali preko e-maila! In če boste za darilo ali pa kar tako želeli naročiti kakšno Dobro Vilo, Gozdno Vilo, Pikčasto Kokoško ... le pokličite. Veseli bova vašega klica! Veseli bova tudi, če naju pokličete samo zato, da nama poveste, kako se imajo naše vile pri vas in s koliko sreče so vas obdale! Zašepetale so mi, da svojo vilo lahko rahlo pocukate za nogico, takrat naj bi se prebudila in lahko ji zaupate svoje želje! ;)


Se slišimo!

In kot najine vile rade rečejo: Anhilna Lorinten!
(krasno srečo po vilinsko)

Mankica in Vikica

2 tvojih misli:

Anonimni pravi ...

Evo... ena moja misel. :)

Komaj cakam drugo leto in novo sezono art marketa... letos sem ga obiskala (prvic) in to kar (oz. tudi zal samo) trikrat... kar pomeni, da se bom drugo leto se bolj potrudila in ga z zanimanjem obiskala veckrat!

Moja vila Cvetka, ki se vozi z mano naokrog po svetu, no ja... vec ali manj samo po Sloveniji :)... je skupaj z mano obiskala svojo sestricno (vsaj tako je bilo ugotovljeno) vilo Zofko, ki domuje na Bledu. Bilo je suuuuupeeeeeer in upam, da se bomo se naprej obiskovale. Jap, tele vile so res carobne! :)

Lepo se imejta ustvarjalni vilinki Mankica in Vikica ;)

Se vidimo!

Lp, Alenka

Anonimni pravi ...

Jaz tudi komaj že čakam naslednje leto, da se spet dobimo na Artmarketu.

Zagotovo sem tako navdušena nad vsem, zaradi našega druženja, ker sta prav prijetna družba.

In komaj tudi čakam, da se na štantek s copatki pridruži še en član, tako kot se je letos na tistega s keramiko :)

LP