petek, 25. september 2009

Art market 2009 zadnjič letos!Sezona Art market 2009 se končuje. Jutri nas čaka zadnji septembrski vikend, ki bo menda prekrasno sončen. In to bo odličen zaključek letošnje sezone vilink, kokošk, uhančkov, sončka, druženja, smeha in veselja sredi Šuštarskega mostu!

Za jutri že nastajajo prekrasne Dišeče dobre Vile in Gozdne Vile! Poldka, Betka, Zarja, Sončica, pa tudi Malina in še mnogo drugih pravijo, da naj vas pozdraviva in poveva, da se že veselijo snidenja z vami! ;)


Zato prisrčno vabljeni na zadnje letošnje mavrično vilinsko srečanje sredi Ljubljane! ;) Nova sezona se začne šele maja 2010, do tedaj pa ... No, naj vam prišepneva, da naju bo po končanem Art marketu mogoče dobiti na mejl (disece.dobre.vile@gmail.com) ali po telefonu (031 802 309 ali 041 609 383), Vile pa bodo krasile izložbe tudi nekaj slovenskih galerij in trgovinic.


Se vidimo jutri od 9h do 16h sredi Šuštarskega mostu!


Do tedaj pa le še pozdrav - Ahilna lorinten! (krasno srečo po vilinsko)

Mankica&Vikica

2 tvojih misli:

Maja pravi ...

Včeraj sem postala srečna lastnica Zarje! Se mi zdi, da me čudovito dopolnjuje s svojimi toplimi jesenskimi barvami ! Ne morem povedati, kako sem jo vesela, saj "sva se lovili" kar nekaj deževnih sobot. Ampak včerajšnja sončna sobota nama je bila usojena! Zaradi nje sem prišla v Ljubljano in res je bilo vredno! Najlepša hvala!!!

Vila Rozinka pravi ...

Draga Maja,

To je res nekaj najlepšega, ko slišiva, da je Vila našla lep novi domek in šla v dobre roke, saj je vsaka narejena s srcem in vsaka ima prav posebno zgodbo, ko jo delava. Naj vam prinese veliko sreče, veselja in lepih trenutkov!

Vilinski pozdravčki,
Mankica in Vikica