sreda, 17. november 2010

Najlepša letošnja novoletna darilca.


Prihaja čas obdarovanja. Vsi, ki bi za letošnje božične in novoletne praznike svoje najljubše radi obdarili z izvirnim in unikatnim darilom, so male vilinske srečice nekaj, kar bo zagotovo razveselilo vsakogar. Formula je preverjena! ;) Saj so Vile razveselile že marsikoga in mu polepšale vsakdan!
Dišeče dobre Vile in Gozdne Vile so zato darilo, ki zagotovo osreči. Saj veste, Vilinke nosijo srečo in december je čas z lepe želje in dobre misli! Zato so primerne ne le za vaše najljubše, temveč tudi poslovne partnerje. Nad poslovnim darilom - Dišečimi dobrimi Vilami - so se med drugim za novo leto že navduševali v ameriškem uredništvu Cosmopolitana, v eni od ljubljanskih notarskih pisarn in v nekaj drugih podjetjih. Zakaj torej letos tega darilca ne bi podarili tudi vi?

A ker so to ročno izdelani izdelki, ki jih ljudje radi podarijo, naju pravočasno kontaktirajte, saj se sicer zna zgoditi, da jih ne bova uspeli narediti dovolj hitro, ali pa jih bo kdo naročil že pred vami!


Na voljo so raznobarvne Dišeče dobre Vile - vsaka je povsem unikatna in nosi svoje ime (Vila Julija se smeji na tej zgornji fotografiji) ter je ovita v prijeten vonj, ki razveseljuje.


Gozdne Vile so nekoliko večje Vilinke, ki imajo rokice in nogice narejene iz cimeta, laske iz maha ali volne, njihovi nagajivi obrazki pa povzročijo velik nasmeh na obrazu tistega, ki vilo prejme v dar. Vsem je skupno, da nosijo srečo in osrečujejo.


Naročila že sprejemava! Z veseljem vam poveva več informacij in zaupava ceno unikatnih izdelkov. Pokličite naju na +386 (0)31 802 309 ali naju čim prej kontaktirajte prek e-mail naslova: disece.dobre.vile@gmail.com

Vilinski predpraznični pozdravčki,
Mankica in Viktorija

0 tvojih misli: