četrtek, 23. maj 2013

Odprtje sezone XIV. Art Marketa!

Lanskoletno sezono smo uspešno zaključili in šest mesecev je švignilo mimo kot bi pomežiknil. Pa sva pravzaprav že komaj čakali, da se začne nova sezona Art marketa, ko se lahko ob sobotah srečava z vami pod zelenimi krošnjami na Bregu ob Ljubljanici. Prva sobota letošnjega že 14. projekta Art Market je bila super živahna in luštna. Midve sva neskončno uživali in ko sva se pogovarjali, sva presenečeno ugotovili, da sva verjetno edini ustvarjalki pri tem projektu, ki že trinajst let zapored vsako poletno soboto preživiva v vaši družbi! Kdo bi si islil, da je minilo že toliko časa. In še vedno se imava zares imenitno!
In ker najine ideje ne mirujejo in ker vsak teden razmišljava, kako bi vas s kakšnim ustvarjalnim cukerčkom popeljali v vilinski svet, sva za letošnjo sezono najino "slaščičarno" preuredili v cvetličarno, polno ljubkih izdelkov, raznobarvnih cetlic in dišečih srečic. Se vam dopade? :)Tvoji RoZINKI - Mankica in Viktorija

sobota, 18. maj 2013

Art market 2013.

Pozimi nisem spala, le malo sem se odpočila od bučnih in vročih poletnih dni in v toplem zavetju pripravljala male dišeče srečice, ki bodo letos z Art marketa odletele po Sloveniji in po svetu.

Prav danes je namreč svoja vrata v novo sezono 2013 odprl Art market Ljubljana! Kako imenitno je to! Male vilinke bomo tam že trinajsto sezono! Vsako soboto med 9h in 16h bomo trosile srečo. Pridite kaj naokoli na ulico Breg ob Ljubljanici, res luštno je pod košatimi zelenimi kostanji.


 Tvoja RoZINKA ♥