sobota, 28. december 2013

Prisrčno. 2014.

Dragi prijatelji!

Ker je pravi čas in ker sva hvaležni za vaše prijateljstvo, bi se radi zahvalili za vse tiste prisrčne besede in zapise prek mejla ali facebooka, ki ste nama jih podarili. Hvala iz srca, neskočno luštno jih je brati. Takšne vzpodbude nama dajejo motivacijo in inspiracijo za naprej. In skoraj nemogoče je prešteti, kolikokrat se nama prikradejo nasmeški na obrazih. Srečni sva, da ko poletijo, Vilinke vsakič znova oživijo in sipajo sijoče iskrice!Naj bo vaše 2014 zares PRISRČNO!
♥ 
 
Tvoja RoZINKA sva midve,
Mankica in Viktorija
♥ 

sreda, 06. november 2013

Veseli popust za vsa prednaročila!Odločila sem se, da bom med 6. in 20.11. za moje prijateljice in prijatelje pripravila posebno akcijo. Za vsa naročilca nad 30 evri sem pripravila 10% popust in brezplačno poštnino! 

Že imaš listo vilinskih želja za tvoje najljubše? Pošlji mi mejl, naročila sprejeman na: vila.rozinka@gmail.com

 
 Tvoja RoZINKA

sobota, 21. september 2013

Zadnji letošnji ARTish na Gornjem trgu!

Danes vas čakamo na zadnjem letošnjem ARTishu na Gornjem trgu! Zares luštno je, pridite kaj naokoli do 19h, zelo vesele vas bomo!

Tvoja RoZINKA

nedelja, 04. avgust 2013

Rožnato in očarljivo.

Z največjim veseljem predstavljam svoj novi izdelek. Rožnati trakovi za v lase z raznobarvastimi in raznolikimi čudovitimi cvetlicami. Imenitni naglavni okrasek za sončne poletne dni za različne priložnosti. Na sobotnem Artmarketu so doživeli svojo premiero in tako neskončno vesela sem, da lahko povem, da je bil odziv zares enkraten! Kaj pa ti praviš na dopolnjeno Rozinkino ponudbo očarljivih rožnatih trakov?
Tvoja RoZINKA

sobota, 13. julij 2013

Pod košatimi kostanji ...

... je super luštno. RoZINKA vas s čarobnimi Vilinkami, navihanimi recikliranimi srečnimi kokoškami in sanjavimi gozdnimi Vilami Cimetkami čakam na Bregu ob Ljubljanici. Pridite naokoli, vesela sem vsakega prisrčnega nasmeška, luštnega mežika in klepeta. 

Se vidimo od 9h do 16h!Tvoja RoZINKA

četrtek, 23. maj 2013

Odprtje sezone XIV. Art Marketa!

Lanskoletno sezono smo uspešno zaključili in šest mesecev je švignilo mimo kot bi pomežiknil. Pa sva pravzaprav že komaj čakali, da se začne nova sezona Art marketa, ko se lahko ob sobotah srečava z vami pod zelenimi krošnjami na Bregu ob Ljubljanici. Prva sobota letošnjega že 14. projekta Art Market je bila super živahna in luštna. Midve sva neskončno uživali in ko sva se pogovarjali, sva presenečeno ugotovili, da sva verjetno edini ustvarjalki pri tem projektu, ki že trinajst let zapored vsako poletno soboto preživiva v vaši družbi! Kdo bi si islil, da je minilo že toliko časa. In še vedno se imava zares imenitno!
In ker najine ideje ne mirujejo in ker vsak teden razmišljava, kako bi vas s kakšnim ustvarjalnim cukerčkom popeljali v vilinski svet, sva za letošnjo sezono najino "slaščičarno" preuredili v cvetličarno, polno ljubkih izdelkov, raznobarvnih cetlic in dišečih srečic. Se vam dopade? :)Tvoji RoZINKI - Mankica in Viktorija

sobota, 18. maj 2013

Art market 2013.

Pozimi nisem spala, le malo sem se odpočila od bučnih in vročih poletnih dni in v toplem zavetju pripravljala male dišeče srečice, ki bodo letos z Art marketa odletele po Sloveniji in po svetu.

Prav danes je namreč svoja vrata v novo sezono 2013 odprl Art market Ljubljana! Kako imenitno je to! Male vilinke bomo tam že trinajsto sezono! Vsako soboto med 9h in 16h bomo trosile srečo. Pridite kaj naokoli na ulico Breg ob Ljubljanici, res luštno je pod košatimi zelenimi kostanji.


 Tvoja RoZINKA ♥

petek, 05. april 2013

Vila Rozi na Fashion Campu.

Z zelo velikim ponosom sporočam, da je posebna rožnata in bela serija Vilink postala uradni zaščitni znak modne agencije Avdicija.com in njihovega projekta Fashion Camp


Tole nam je prišepnila ena od vilink: Čarobna Vila Rozi je zaščitnica deklic, ki stopajo na manekensko pot. Zelo jo razveseli pomežik in rada ima prisrčne nasmeške. Poduhaj jo, neskončno lepo diši. S svojimi krilci iz bleščic rada poleti in trosi vilinski prah. Izpolnjuje skrite želje in si zelo želi novih prijateljstev. 
 Tvoja RoZINKA ♥

sobota, 23. marec 2013

Babushka Boutique.

Včeraj sem se ustavila v Babushki Prisrčna trgovinica na Gosposvetski 8 v Ljubljani gosti tudi vilinke! Dišeče dobre vilinke in gozdne vilinke se prikupno smejijo in si želijo tvoje družbe. Naj ti prišepnem, da je to tudi edina trgovinica v Sloveniji, kjer je mogoče kupiti RoZINKA ročno izdelane unikatne uhančke!


Vilinski pozdravčki,
Tvoja RoZINKA ♥

sreda, 20. marec 2013

Končno pomlad!

Danes je prvi pomladni dan! Kako čudovito je! Ptički veselo žvrgolijo in zvončki na travnku za hišo so že pokukali izpod snežene odeje. Današnji prvi pomladni dan pa je menda tudi svetovni dan sreče. Vila Pepi je svoj rožnati zvezdni prah trosila že navsezgodaj zjutraj in s svojim prikupnim nasmeškom, zelenimi laski in pikčasto oblekico razveselila moj dan. 

Pa ne le danes, naj bo vsak dan srečen! Z malo dišečo srečico bo zagotovo. Pa ti, že imaš svojo vilinko, ki te s pomežikom osreči že, ko jo pogledaš?Tvoja RoZINKA
 

sobota, 02. marec 2013

Z RoZINKO na kavi.

Le nekaj dni po najini vrnitvi iz Amerike, je zazvonil telefon in na drugi strani se je oglasil ženski glas. Bila je Vesna. Spoznali sva jo konec preteklega leta na zadnjem lanskoletnem ARTishu, ki sva se ga še pred potjo na drugi konec sveta udeležili. Z Vesno smo kmalu ugotovile, da nas zanimajo podobne lepe reči. 
Prek telefona je zvenela zelo navdušeno, ko je poklicala, da bi naju povabila k intervjuju. Z veseljem sva se odzvali povabilu na kavo in le kakšen dan kasneje smo že sedele v enem od ljubljanskih kafičev. In klepetale o tem in onem. V sproščenem pogovoru za novo številko pomladne izdaje revije za ustvarjalno preživljanje prostega časa Prostočasnik, smo kakšno uro in pol govorile o najinih začetkih, ustvarjanju, potovanjih pa o vseh malih stvareh, ki naju osrečijo. Prijetno je bilo in neskončno čakali sva že, da nova revija z zeleno naslovnico izide in da svoj tiskani izvod kupiva pri najinem najljubšem prodajalcu časopisov. Prostočasnik je izšel včeraj, kupili sva ga danes in zares enkratno je odpreti revijo in videti čudovito tristransko objavo o RoZINKI! O tem, kdo naju je navdušil za ustvarjanje in kaj je posebnost najinih izdelkov pa v tiskanem izvodu, kjer je mogoče najti še veliko malih reči in nasvetov za ročno ustvarjanje. Svoj izvod že imate?Vilinski pozdravčki,
Vaši Mankica in Viktorija - RoZINKA