četrtek, 23. april 2020Rozinkine prisrčne ročne izdelke si lahko ogledate na

💖 💖 💖

 Facebooku (klik na link)

   

Za naročilca se nama lahko vedno oglasite tudi prek emaila vila.rozinka@gmail.com ali telefona. 

 
 

 


In Spremljajte Rozinko tudi na Instagramu.


sobota, 14. junij 2014

FB: Dišeče dobre Vile / Good Fairies

Dragi prijatelji!

Dokler mi ne uspe pripraviti nove spletne strani (držim pesti, da bo kmalu kmalu), bom malce bolj dejavna na Facebook strani Dišeče dobre Vile / Good Fairies. Zelo bom vesela tvojega prijateljstva, kakšnega všečka, pripisa, sporočilca in obiska. 

Until I get a new web page, you are kindly welcome to check out my Facebook page. I will be more than happy to get some new facebook friends, comments, messages or likes! 

https://www.facebook.com/vila.rozinka
Tvoja / Yours truly RoZINKA

sobota, 28. december 2013

Prisrčno. 2014.

Dragi prijatelji!

Ker je pravi čas in ker sva hvaležni za vaše prijateljstvo, bi se radi zahvalili za vse tiste prisrčne besede in zapise prek mejla ali facebooka, ki ste nama jih podarili. Hvala iz srca, neskočno luštno jih je brati. Takšne vzpodbude nama dajejo motivacijo in inspiracijo za naprej. In skoraj nemogoče je prešteti, kolikokrat se nama prikradejo nasmeški na obrazih. Srečni sva, da ko poletijo, Vilinke vsakič znova oživijo in sipajo sijoče iskrice!Naj bo vaše 2014 zares PRISRČNO!
♥ 
 
Tvoja RoZINKA sva midve,
Mankica in Viktorija
♥ 

sreda, 06. november 2013

Veseli popust za vsa prednaročila!Odločila sem se, da bom med 6. in 20.11. za moje prijateljice in prijatelje pripravila posebno akcijo. Za vsa naročilca nad 30 evri sem pripravila 10% popust in brezplačno poštnino! 

Že imaš listo vilinskih želja za tvoje najljubše? Pošlji mi mejl, naročila sprejeman na: vila.rozinka@gmail.com

 
 Tvoja RoZINKA

sobota, 21. september 2013

Zadnji letošnji ARTish na Gornjem trgu!

Danes vas čakamo na zadnjem letošnjem ARTishu na Gornjem trgu! Zares luštno je, pridite kaj naokoli do 19h, zelo vesele vas bomo!

Tvoja RoZINKA

nedelja, 04. avgust 2013

Rožnato in očarljivo.

Z največjim veseljem predstavljam svoj novi izdelek. Rožnati trakovi za v lase z raznobarvastimi in raznolikimi čudovitimi cvetlicami. Imenitni naglavni okrasek za sončne poletne dni za različne priložnosti. Na sobotnem Artmarketu so doživeli svojo premiero in tako neskončno vesela sem, da lahko povem, da je bil odziv zares enkraten! Kaj pa ti praviš na dopolnjeno Rozinkino ponudbo očarljivih rožnatih trakov?
Tvoja RoZINKA

sobota, 13. julij 2013

Pod košatimi kostanji ...

... je super luštno. RoZINKA vas s čarobnimi Vilinkami, navihanimi recikliranimi srečnimi kokoškami in sanjavimi gozdnimi Vilami Cimetkami čakam na Bregu ob Ljubljanici. Pridite naokoli, vesela sem vsakega prisrčnega nasmeška, luštnega mežika in klepeta. 

Se vidimo od 9h do 16h!Tvoja RoZINKA

četrtek, 23. maj 2013

Odprtje sezone XIV. Art Marketa!

Lanskoletno sezono smo uspešno zaključili in šest mesecev je švignilo mimo kot bi pomežiknil. Pa sva pravzaprav že komaj čakali, da se začne nova sezona Art marketa, ko se lahko ob sobotah srečava z vami pod zelenimi krošnjami na Bregu ob Ljubljanici. Prva sobota letošnjega že 14. projekta Art Market je bila super živahna in luštna. Midve sva neskončno uživali in ko sva se pogovarjali, sva presenečeno ugotovili, da sva verjetno edini ustvarjalki pri tem projektu, ki že trinajst let zapored vsako poletno soboto preživiva v vaši družbi! Kdo bi si islil, da je minilo že toliko časa. In še vedno se imava zares imenitno!
In ker najine ideje ne mirujejo in ker vsak teden razmišljava, kako bi vas s kakšnim ustvarjalnim cukerčkom popeljali v vilinski svet, sva za letošnjo sezono najino "slaščičarno" preuredili v cvetličarno, polno ljubkih izdelkov, raznobarvnih cetlic in dišečih srečic. Se vam dopade? :)Tvoji RoZINKI - Mankica in Viktorija

sobota, 18. maj 2013

Art market 2013.

Pozimi nisem spala, le malo sem se odpočila od bučnih in vročih poletnih dni in v toplem zavetju pripravljala male dišeče srečice, ki bodo letos z Art marketa odletele po Sloveniji in po svetu.

Prav danes je namreč svoja vrata v novo sezono 2013 odprl Art market Ljubljana! Kako imenitno je to! Male vilinke bomo tam že trinajsto sezono! Vsako soboto med 9h in 16h bomo trosile srečo. Pridite kaj naokoli na ulico Breg ob Ljubljanici, res luštno je pod košatimi zelenimi kostanji.


 Tvoja RoZINKA ♥

petek, 05. april 2013

Vila Rozi na Fashion Campu.

Z zelo velikim ponosom sporočam, da je posebna rožnata in bela serija Vilink postala uradni zaščitni znak modne agencije Avdicija.com in njihovega projekta Fashion Camp


Tole nam je prišepnila ena od vilink: Čarobna Vila Rozi je zaščitnica deklic, ki stopajo na manekensko pot. Zelo jo razveseli pomežik in rada ima prisrčne nasmeške. Poduhaj jo, neskončno lepo diši. S svojimi krilci iz bleščic rada poleti in trosi vilinski prah. Izpolnjuje skrite želje in si zelo želi novih prijateljstev. 
 Tvoja RoZINKA ♥